Belang in info management systeem tbv sportwereld

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Uitzenden, detacheren

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
10 - 25


Activiteiten van het bedrijf

BELANG IN INFO MANAGEMENT SYSTEEM TBV SPORTWERELD Het betreft een snel groeiend info management platform dat wereldwijd wordt uitgerold door een team van specialisten op gebied van IT, Info Management, Social Media, met internationale links en real impact richting de sportwereld. Het platform biedt de mogelijkheid om alle spelersinformatie (denk aan samenstelling van trainingen, gespeelde wedstrijden, video analyse, medisch dossier performance evaluaties) centraal op te slaan, te analyseren en te ontsluiten voor alle leden de club, van manager tot speler Sport gerelateerd management, trainers, coaches, sporters, scouts, medische teams, d-bases van derden, apps worden gelinkt en geïntegreerd op dit nieuwe platform. Marktpotentieel wereldwijd wordt geraamd op € 1.6 miljard.


Onderscheidend vermogen

Marktpotentieel wereldwijd wordt geraamd op € 1.6 miljard. Reeds contracten met internationale sportorganisaties en sportbonden. Tevens aansprekende partners en een Managementteam dat de groeipotentie zeker kan waarmaken. Dit platform wordt niet alleen qua omvang de sterkste speler in dit segment maar is ook leider op het niveau van doorlopende intensieve innovatie.


Overig

Men heeft substantieel geïnvesteerd hetgeen tot uiting zal komen in de toekomstige bedrijfsresultaten. Aan investeerders wordt de mogelijkheid geboden te participaties van € 250.000 te verwerven in deze venture.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.