Aandelenbelang in data-community site

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Uitzenden, detacheren

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
10 - 25


Activiteiten van het bedrijf

Aandelenbelang in data-community site Het betreft een grote data-community networks site in Nederland, met internationale links en real impact. Social data en dark data insight. Content publishing via social wall op de website. Social media. Interactie met websites gebruikers. Specials. Marketing events. Veel grote opdrachtgevers van wereldwijde bekendheid.

Men heeft een Social Network gebouwd met internationale impact en veel technische innovaties. Er is nog geen concurrent product op de markt. Het vergelijkt zich het snelst met LinkedIn, echter met een meer sociaal karakter; voor de gehele markt in plaats van “hoger opgeleid of mid-high career”. De organisatie kent 4 afdelingen en 2 zuster organisaties en heeft inmiddels een team van 26 professionals die dagelijks aan het succes werken.


Onderscheidend vermogen

Deze site is niet alleen qua omvang de sterkste speler in deze markt maar is ook leider in haar vakgebied door intensieve innovatie en vernieuwing.


Overig

Men heeft substantieel geïnvesteerd hetgeen tot uiting moet komen in de toekomstige bedrijfsresultaten. De waarde van de onderneming is berekend op € 7.5 mio Aangeboden wordt een 6,8% aandelenbelang. Onze opdrachtgever wenst zijn activiteiten te verleggen en biedt daarom zijn 6,8 % aandelenbelang ter waarde van € 510.000 aan voor een gereduceerde prijs van € 275.000 Mogelijkheden tot meerdere deelneming bespreekbaar. 


Reageer

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Heeft u een account? Log dan eerst in met uw e-mailadres! Heeft u geen account, dan kunt u de gevraagde velden invullen en wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.