Speciaalzaak in wijnen en delicatessen in Den Haag

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche:
Detailhandel Food

Rechtsvorm:
Eenmanszaak

Soort bedrijf:
Levensmiddelendetailhandel

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
250.000 - 500.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
Vertrouwelijk

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf
De speciaalzaak richt zich op wijnen (bijzonder importeurschap in de regio), thee, (vers) gebak, bonbons, noten en zuidvruchten alsmede relatiegeschenken. De onderneming is gevestigd in één van de mooiste straten van Den Haag. De winkel is gevestigd in een huurpand, in totaliteit beschikt men een oppervlakte van circa 145 m2 (bestaande uit een winkelruimte en opslagruimte).

Overig

De huurprijs bedraagt circa € 33.600,- per jaar (exclusief btw). Er is 1 medewerker in dienst. In 2016 is een omzet van circa € 300.000 gerealiseerd. De onderneming kenmerkt zich door kwalitatieve merkproducten. Naast de fysieke winkel is er ook de beschikking over een (2-talige) webshop waarin het productassortiment wordt verkocht. De ondernemer is vanwege gebrek aan opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger. De onderneming is bijzonder geschikt om voor een (startend) ondernemer een vliegende start te laten maken.


Reageer

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Heeft u een account? Log dan eerst in met uw e-mailadres! Heeft u geen account, dan kunt u de gevraagde velden invullen en wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.