Eetcafé met grote zaal in de Achterhoek

Gelderland

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
V.O.F.

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
250.000 - 500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf
Gelegen in de zuidoosthoek van De Achterhoek, met plaatsen als Doetinchem en Bocholt (Duitsland) op respectievelijk 12 km en 20 km., wordt dit eetcafé met zaal geëxploiteerd. Het betreft een voormalig hotel, wat door diverse verbouwingen en uitbreidingen geschikt is gemaakt voor de huidige exploitatie. Op dit moment richt men zich met name op de lokale privé markt en de toeristen in het seizoen. De gemiddelde besteding tijdens de lunch is circa € 15,= p.p. Tijdens het diner is dit ongeveer € 30,= p.p. Ook tijdens de jaarlijkse kermis in augustus, kan het bedrijf zich verheugen op een flink aantal gasten. Op de eerste verdieping bevinden zich naast de oude hotelkamers, twee appartementen. De tweede verdieping en de kelders doen dienst als opslagruimte.

Onderscheidend vermogen
Gezien het grote oppervlak van het bedrijf, alsmede de zeer ruime parkeerplaats direct tegenover het pand, is het bij uitstek geschikt voor een all you can eat concept.

Overig

Vraagprijs:  € 380.000,= k.k. Registergoed en bedrijfsexploitatie, bestaande uit de bedrijfsinrichting, de handelsnaam, de inventaris en de goodwillReageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.