Restaurant op oud landgoed in Roden aangeboden.

Drenthe

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
V.O.F.

Soort bedrijf:
Restaurants

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf

Er wordt op niveau gekookt, waarbij zoveel mogelijk streek- en biologische producten worden gebruikt. In de Brasserie (30 zitplaatsen) serveert men op verzoek een heerlijke High Tea of uitgebreide lunch. In het restaurant, welke over circa 40 zitplaatsen beschikt, wordt het diner geserveerd. Uniek is dat het bedrijf over 2 kamers beschikt, zodat gasten de mogelijkheid wordt geboden, na een heerlijk avondje uit, te blijven overnachten.


Onderscheidend vermogen

Op een werkelijk unieke locatie, is in de voormalige koetsierswoning op een oud landgoed, dit schitterende restaurant gevestigd. Gezien de locatie is een uitbreiding van activiteiten in de vorm van (familie) feesten, trouwerijen en zakelijke bijeenkomsten, voor de hand liggend. De afgelopen jaren heeft het bedrijf regionale bekendheid verworven door enerzijds de constante kwaliteit die er geboden wordt en anderzijds door de persoonlijke en oprechte aandacht van de ondernemers.


Overig

De nadruk ligt momenteel op het à la carte restaurant waar de gemiddelde besteding circa € 52,50 per persoon tijdens het diner bedraagt.  Na 10 jaar het bedrijf met passie geëxploiteerd te hebben, zijn zij toe aan een nieuwe uitdaging. Vraagprijs bedrijfsexploitatie bestaande uit de bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, goodwill en website € 85.000,= Huur bedrijfspand € 44.800,= per jaar exclusief BTW Wenst u meer informatie reageer en dan nemen wij contact met u op.


Reageer

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Heeft u een account? Log dan eerst in met uw e-mailadres! Heeft u geen account, dan kunt u de gevraagde velden invullen en wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.