Zelfstandig opererend APK keurstation en garagebedrijf

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Transport

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Land- en tuinbouw

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
500.000 - 1000.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
500.000 - 1000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming is een zelfstandig opererend APK keurstation en garagebedrijf, waar keuringen en onderhoud voor zware voertuigen, bedrijfswagens en personenauto’s plaatsvinden. Daarnaast worden ook onderhoud en reparaties aan opleggers en aanhangers verricht. Klanttevredenheid is zeer hoog. Naast particulieren bestaat een groot deel van het klantenbestand uit transportbedrijven, garagebedrijven en handelaren.


Onderscheidend vermogen

De huidige omzet bedraagt ca. € 650.000 met een hoge winstgevendheid. De EBIT, na normalisatie is ca. 26%. De omzet komt voornamelijk van terugkerende klanten dan wel via mond-tot-mond reclame. Er zijn 3,5 FTE’s werkzaam. Er is sprake van een goed, vakkundig en gemotiveerd team. Het bedrijf is gevestigd in het westen van Nederland met goede verbindingen naar de klanten. Het pand is eigendom. Huur dan wel koop zijn beiden mogelijk.


Overig

De verkoopvraagprijs voor deze onderneming bedraagt € 615.000 op basis van een 100% aandelenovername. Dit bedrijf is geschikt voor een MBI-er met een technische achtergrond en met de commerciële capaciteiten om deze onderneming verder uit te bouwen. Om een soepele financiering mogelijk te maken, dient een koper over minimaal € 100.000 eigen middelen te kunnen beschikken. Bijzonder winstgevende onderneming. Zeer geschikt voor een MBI-kandidaat met een commercieel technische achtergrond, danwel een strategische koper.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.