Technisch detacheringsbureau zoekt ondernemer

Gelderland

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Uitzenden, detacheren

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting:
0 - 100.000

Indicatie overnamebedrag:
Vertrouwelijk

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf
11 jaar geleden ben ik gestart met een technisch detacheringsbureau. Op dit moment ben ik bezig met een aantal andere activiteiten waardoor ik niet meer volledig de focus heb op het bedrijf. Er zijn nog diverse lopende contracten, overeenkomsten met bedrijven en de basis van het bedrijf is erg sterk. Ook beschikt het bedrijf over de benodigde certificeringen (VCA/NEN 4400-1).

Overig

Het bedrijf is niet afhankelijk van externe financierders / banken etc. Inmiddels ook een gerespecteerde naam in de markt met name in de industrie, installatietechniek, bouw en infratechniek waarbij de laatste jaren sterk de focus heeft gelegen op de industrie (machinebouw/ ingenieursbureaus/ productiebedrijven). Kortom; er is een mooie basis neergezet waar u als startende ondernemer verder op kunt bouwen zonder hoge investeringskosten etc. Eventueel is er ook een representatieve kantoorruimte tot uw beschikking. Diverse mogelijkheden bespreekbaar voor overname, evt. deel deb. financiering etc. Graag kom ik in contact met ondernemers die overwegen om een eigen detacheringsbureau te beginnen in de technische sector of willen uitbreiden.


Reageer

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Heeft u een account? Log dan eerst in met uw e-mailadres! Heeft u geen account, dan kunt u de gevraagde velden invullen en wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.