Profiel nr. 64242

Goedlopend appartementenhuis, skigebied Rauris AT

07/07/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Europa

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Hotels

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 500.000 - € 1.000.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond
Het appartementenhuis gelegen in skigebied Rauris (op 20 minuten van Kaprun/ Zell am See) is een uitstekend lopend vakantieappartementen (privat) verhuur bedrijf. Het pand biedt 370 m2 woonoppervlak verdeeld over vijf appartementen (waarvan een eigenaars woning van 120 m2 op de begane grond), allen geheel gerenoveerd.Het complex is gelegen op een centrale locatie in het dorp en op directe loopafstand van de skilift. Het huis is volledig onderkelderd (100 m2) met skistalling en schoenverwarming, drie recreatieruimtes, washok, privé opslagruimte en gereedschapshok. Verder zijn er een tuinhok, garage, carport met zolder en zes buiten parkeerplaatsen op eigen terrein voorhanden. Oppervlakte grondstuk = 1420 m2. Het complex is direct bewoonbaar en ideaal gelegen met vele extra's.

Activiteiten van het bedrijf

Het huis wordt aangeboden met volledige inventaris. Het huis is optimaal gepositioneerd in het dorp en voor toegang tot het skigebied: 200 meter loopafstand tot het dalstation van de stoeltjeslift. Deze lift geeft aansluiting tot de in 2016 nieuw gebouwde tien persoonsgondel. De stoeltjes lift vanaf het dalstation wordt in de komende jaren vervangen met een zelfde tien persoonsgondel als fase twee van dit vernieuwingsproject.

- 50 meter tot supermarkt en artsenpost
- 100 meter tot toeristenbureau, gemeentehuis en dorpscentrum met winkels, cafés, restaurants.
- Een kleine kilometer tot het dalstation van de Rauriser Hochalmbahnen en ongeveer dezelfde afstand tot het prachtig gelegen buiten zwembad.

Bij de inboedel zijn o.a. inbegrepen: bedden met hoogwaardige kwaliteit matrassen, beddengoed & linnengoed, professionele was- en droogmachine + strijkautomaat (alles Miele), babybed, kinderledikant, twee kinderstoelen, tafeltennistafel, poolbiljarttafel, voetbaltafel, bordspelen, rond vijfhonderd DVDs en Blueray films, grote verzameling boeken en CDs, gemotoriseerde grasmaaier en tuin gereedschap, trampoline, twee rodels, robuuste massief houten tuintafels met banken en parasols. Alle appartementen zijn compleet en traditioneel / modern ingericht en voorzien van nieuwe keukens (2007 / 2012) met afwasmachine, oven, vierpitskookplaat, koel-vries combinatie en dampafzuiging. Rekken voor ski/snowboard stalling, schoenverwarming voor dertig paar schoenen (aangesloten op het verwarmingssysteem). Wifi in alle ruimtes. Het elektriciteitsnetwerk in het gehele pand is van de hoogste standaard en voorzien van bewegingsmelders met timers in het trappenhuis en de hal. De meeste verlichtingsbronnen zijn inmiddels voorzien van LED verlichting.


Overig

Als know how krijgt u de lopende bedrijfsadministratie overhandig plus de website, de domein namen, het hosting pakket en de lopende boekingen. Ook is er een uitgebreide lijst van websites beschikbaar op welke het huis vermeld staat / geadverteerd wordt. De onderneming is gemakkelijk door 1 a 2 personen te runnen. Tevens zijn er momenteel 2 schoonmaak medewerksters in dienst via oproep basis. Reden van verkoop is wegen emigratie naar Frankrijk. De vraagprijs is € 765.000 KK. De onderneming is geschikt voor bijvoorbeeld een stel die graag een onderneming in het buitenland willen starten.


Goedlopend appartementenhuis, skigebied Rauris AT
Regio
Europa
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
500.000 - 1.000.000