Goedlopende sport-speciaal zaak

Groningen

Algemene informatie

Branche:
Detailhandel Non-Food

Rechtsvorm:
V.O.F.

Soort bedrijf:
Sportzaak

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
250.000 - 500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
5 - 10


Bedrijfshistorie / achtergrond

Ter overname aangeboden een goed lopende sport-speciaal zaak in de regio Groningen. Deze sportzaak is al 36 jaar actief, waarvan 17 jaar in Groningen. De onderneming is gevestigd op een uniek en beschermde locatie in een huurpand met doorlopend contract vanuit de Gemeente Groningen.


Activiteiten van het bedrijf

Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden, vooral in de zomer periode wanneer er meer focus wordt gelegd op uitbreiding van de zomer producten. Er is standaard 1 FTE actief in de zaak, maar afhankelijk van de periode van het jaar zijn er studenten op oproepbasis werkzaam in de winkel.


Overig

De onderneming wordt ter overname aangeboden wegens leeftijd. Dit bedrijf is interessant voor een startende ondernemer, maar ook ter uitbreiding van een bestaande onderneming. Mocht u interesse hebben, neem contact op via het contactformulier voor meer informatie.


Reageer

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Heeft u een account? Log dan eerst in met uw e-mailadres! Heeft u geen account, dan kunt u de gevraagde velden invullen en wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.