laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Investeren in bungalows tbv verhuur - vakantiepark

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63912 26-06-2017 Horeca en Recreatie Kampeer- en bungalowbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. B.V.
Omschrijving

Voor de realisatie van dit project zijn we op zoek naar investeerders die, per investeerder, minimaal 5 bungalows op een vakantiepark willen aankopen. De omvang van de investering bedraagt circa € 750.000 tot € 1.000.000 voor 5 woningen, afhankelijk van de types.

De bungalows worden in verschillende types en prijsklassen gebouwd en worden op eigen grond gesitueerd in het bos, prachtig verscholen in het glooiende landschap of aan de rand van een uitgestrekte waterpartij en natuurgebied.

Het vakantiepark zal worden ingericht met uitgebreide en van alle comfort voorziene parkfaciliteiten waarbij zeker ook aan de (kleine) kinderen wordt gedacht. De ligging is ideaal, niet ver van de snelweg en doordat de natuur tot aan het perceel van de voordeur is doorgetrokken, is er direct sprake van een optimaal 'bosgevoel' met een groot natuurgebied op loop- en fietsafstand.

Het businessmodel is volledig gericht op de commerciële verhuur van de bungalows door bemiddeling van een professionele internationale verhuurorganisatie op basis van een 10-jarige overeenkomst. Het beoogde netto rendement na aftrek van alle kosten zal bij een niet optimale verhuur circa 4,5% bedragen.

Blijvende bewoning is contractueel uitgesloten en commerciële verhuur is verplicht. De exploitatie en onderhoud wordt volledig verzorgd door de eigenaar van het park die zelf financieel belanghebbende blijft.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29