laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Handelsonderneming in nieuwe en gebruikte meubelen

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63880 12-06-2017 Groothandel Handelsondernemingen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 Vertrouwelijk € 400.000 - € 500.000 Eenmanszaak
Omschrijving

Deze handelsonderneming (groothandel en detailhandel) heeft een unieke marktpositie in nieuwe en gebruikte meubelen en interieurproducten. De eigen winkel met de allure van een authentieke brocante biedt een breed assortiment nieuwe en gebruikte producten aan. De bijzondere inkoopkanalen en boedelopkopen stellen de onderneming in staat de producten zeer aantrekkelijk te prijzen.

Door het brede kwaliteitsaanbod tegen zachte prijzen trekt de winkel particuliere klanten uit zowel de regio als de rest van Nederland. Dankzij haar betrouwbaarheid, goede naam en scherp geprijsde producten heeft de onderneming langdurige relaties met groothandelaren in meer dan 10 Europese landen.

Het bedrijf, gevestigd in Noord-Brabant, bestaat al meer dan 20 jaar en onderscheidt zich door een voortdurend vernieuwd, aantrekkelijk geprijsd kwaliteitsaanbod in zowel nieuwe als gebruikte producten, de unieke shopping ervaring voor particulieren en de unieke inkoopkanalen.

De omzet is stabiel en ligt rond de € 445.000 met een bruto marge van circa 65%.

De positionering en de reële mogelijkheid om de detailhandelsactiviteiten uit te breiden, geven een nieuwe eigenaar ruime kansen om tot verdere groei van de omzet en de winst te komen.

Er zal sprake zijn van een activa transactie. Overdracht van het bedrijf is volledig goïng-concern. De verkoopvraagprijs voor deze onderneming bedraagt € 248.500,- inclusief goodwill voor overname van de klanten, alle handelscontacten en een gedegen inwerkperiode.

Een kleine handelsonderneming met een uniek winkelconcept , geschikt voor een energieke MBI-er met scherpe handelsgeest en voldoende eigen middelen of groothandel in nieuwe en gebruikte artikelen.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29