laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Energie neutrale bungalows

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63772 09-05-2017 Bouw Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. B.V.
Omschrijving

Voor realisatie van de bouw van 23 vakantiepark woningen op ecologische, duurzame en energie neutrale bungalows is een financieringsbehoefte berekend van 1 miljoen euro waarvoor investeerders gezocht worden.

Gezocht wordt naar een gering aantal investeerders, bij voorkeur één of 4 van 250.000 Euro, doch maximaal 10 van €100.000,-. Zij ontvangen een jaarlijkse rentevergoeding van 8% met als zekerheid een 1e pandrecht op de aandelen van de vennootschap waarin het onroerend goed en de bouwvergunning is opgenomen. De terugbetaling vindt plaats na maximaal 24 maanden. Zodra 10 woningen zijn verkocht kan de aflossing plaatsvinden na ca. 12 maanden.

Na bijna 3 jaar voorbereiding wordt begin juni vergunning verleend waarna gestart wordt met de realisatie van de gehele infrastructuur en de bouw van een modelwoning. De bouw van de 23 woningen vindt in ca. 12 maanden plaats per groep van ca. 5 vooraf verkochte woningen. De verkoop van de woningen start in juni. De makelaar is gerenommeerd en gespecialiseerd verkoop van vakantiewoningen. Naar zijn inschatting zal de doorlooptijd van verkoop van alle objecten één jaar zijn. Hoewel het park slechts op 50 km van de Middellandse Zee is gelegen nabij strandplaatsen als Agde en Sete, ligt het in een omgeving die zich kenmerkt door rust, ruimte cultuur en natuur.

De bungalows worden op ruime percelen van ongeveer 1.000 m2 gebouwd en zijn voorzien van drie slaapkamers, twee badkamers en een luxe inrichting waarmee het park een beoordeling van vier tot vijf sterrenpark behaald. De bungalows worden turn-key opgeleverd. Ze worden voorzien van een sedumdak en zonnepanelen, waarmee ze energieneutraal worden. De woningen zullen in een houtskeletbouw uitgevoerd worden.

Informatie: Een uitgebreid informatiememorandum is voorhanden.

klik hier om te reageren op dit profiel

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29