laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

MBI kandidaat voor detacheringsdiensten

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63744 02-05-2017 Dienstverlening Uitzendbureaus, detachering
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 B.V.
Omschrijving

Detacheringsbureau met focus op de gemeentelijke markt zoekt MBI kandidaat met een commerciële uitzend- en detacheringsachtergrond.

Bedrijf:
Het bedrijf bestaat ruim 5 jaar en heeft de laatste jaren een aantal vaste klanten opgebouwd waar de medewerkers veelal voor langere periode werkzaam zijn. Naast medewerkers in dienst is er ook een aantal zzp-ers die via het bureau bij klanten werkzaam zijn.

De inhuur op de huidige gemeentelijke markt laat een duidelijke groei zien en de vraag naar tijdelijk personeel neemt nog steeds toe. Dit biedt veel kansen voor uitbreiding.

Momenteel bestaat het bedrijf uit één aandeelhouder, die geleidelijk wil terugtreden en zich wil focussen op andere activiteiten. Het bureau staat aan de vooravond van een volgende groeifase en wenst dit in goede banen te leiden.

Het bureau is niet locatie gebonden, beschikt over een gestroomlijnde backoffice en is volledig stand alone / financieel onafhankelijk.

Gezochte kandidaat:
Om de volgende groeistap mogelijk te maken wordt gezocht naar een MBI kandidaat met een bewezen commerciële trackrecord in de uitzend/detacheringsbranche.

Het is een ideale mogelijkheid voor iemand die zijn of haar eigen detacheringsbureau wil beginnen en die een vliegende start wil maken. Moet beschikken over financiële middelen.

Locatie: Zuid-West Nederland.

Geboden:
Mogelijkheid om tegen gunstige condities mede aandeelhouder te worden. Binnen afzienbare termijn is verdere groei in aandeelhouderschap aan de orde.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29