laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Lunchroom-broodjeszaak in Deurne

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63623 28-03-2017 Horeca en Recreatie Cafetaria`s
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig 5 - 10 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.
Omschrijving

Ter overname aangeboden op A-1 locatie. Midden in het centrum van het levendige Deurne (ruim 30.000 inwoners), met sterke regiofunctie in de Zuid-Oost Brabantse regio, is deze eigentijdse lunchroom/broodjeszaak gelegen.

Het winkelplein waar deze zaak aan gelegen is, is eind 2008 opgeleverd en kent een hoogwaardig detailhandelsaanbod met o.a. vestigingen van Albert Hein, Zeeman, Intertoys, Ici Paris, Kruidvat, Rabobank, Bruna en Hema. Een grote passantenstroom is dus gegarandeerd. 

Direct naast het bedrijf is de inrit van de ondergrondse parkeergarage, voor de zaak is ruimschoots bovengrondse parkeergelegenheid op het plein.

De indeling van de ruimte waarin zaak in Deurne is gevestigd, is globaal als volgt:
• Publieksruimte met een vloeroppervlak van ca. 80 m²
• Counter en werkruimte ter grootte van ca. 15 m
• Toiletgroep
• Spoelkeuken en magazijn met. koel- en vriescel, totaal ca. 22 m²

De zeer uitgebreide en hoogwaardige inventaris verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het gehele interieur is vervaardigd van duurzame kwaliteitsmaterialen en de komende jaren behoeven dan ook geen grote investeringen te worden verwacht.

Zo beschikt men o.a. over een professionele Winterhalter vaatwasser, een Carpigiani softijsmachine en 2 hoogwaardige Rational ovens waarmee continue verse broodjes worden afgebakken volgens de gewaardeerde en ambachtelijk formule van de franchiseorganisatie. Hierover is meer informatie beschikbaar.

Het bedrijf kent sinds de opening in 2008 een gezonde en aantoonbare toename van omzet en bedrijfsresultaat. Mede door de zeer goede ondersteuning van de franchisegever en de prima kwaliteit van de producten mag een verdere groei de komende jaren met vertrouwen tegemoet worden gezien. Voor deze optimaal gelegen en in onberispelijke staat verkerende exploitatie zoeken wij, in goed overleg met de franchisegever, naar kandidaten die mede vorm gaan geven aan de verdere uitbouw van de formule in het algemeen en deze locatie in het bijzonder. 

Groeimogelijkheden zijn er nog in ruime mate aanwezig o.a. richting zakelijke markt, bezorging (bedrijventerreinen), verlenging openingstijden naar de vroeg avonduren enz. 

De huidige ondernemers bieden het bedrijf wegens drukke dubbele zaken ter overname aan. Afgezien van de franchise geschiedt oplevering geheel vrij van verplichtingen.

Dit bedrijf wordt aangeboden in collegiale verkoop. Wenst u meer informatie reageer en dan nemen wij contact met u op.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29