laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Fitnesscentrum in prov. N-Holland

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63617 27-03-2017 Horeca en Recreatie Fitnesscentrum, sauna
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 B.V.
Omschrijving

Een fitnesscentrum van ca. 200 m², onderdeel uitmakende van een groter complex, gelegen in middelgrote plaats in de provincie N-Holland. Bovendien uitstekend bereikbaar en meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen.

Met veel aandacht voor de leden en deskundigheid van het vak (medische) fitness hebben de huidige eigenaren hun bedrijf opgebouwd tot een uiterst succesvolle onderneming. Naast het reguliere fitness is met name medische fitness een belangrijk onderdeel van het concept. De contacten met de plaatselijke fysiotherapeuten is dan ook uitstekend. Niettemin hebben zij besloten om de zaak te verkopen en een andere uitdaging aan te gaan.

Bedrijfseconomisch kunnen zij uitstekend en stabiele cijfers laten zien. Het betreft hier een overname op basis van een activa/passiva-transactie (inventaris/goodwill), waar een behoorlijk eigen vermogen aanwezig dient te zijn.

Wij zijn op zoek naar (jonge) ondernemers, die bekend zijn met de branche en het vak, kleinschaligheid en persoonlijke betrokkenheid naar de klant als uitgangspunt hebben in het uitoefenen van hun (toekomstige) bedrijf. Verder moeten zij over voldoende eigen middelen beschikken om een dergelijke overname te kunnen doen.

Graag zie we uw reactie tegemoet.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29