laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Autozoekmachine - zeer goed winstgevend bedrijf!

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63604 16-05-2017 Dienstverlening Internetbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Groningen Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 Eenmanszaak
Omschrijving

Het bedrijf heeft in de loop der jaren een zeer goede nationale reputatie opgebouwd met het online adverteren van gebruikte automobielen. Momenteel staan er circa 80.000 occasions online.

Het bedrijf hanteert al jaren vertrouwd auto adverteren tegen hoogste kwaliteitsgarantie en laagste prijsgarantie. Het bedrijf heeft vanaf
2010 jaarlijks nominaties ontvangen als beste en populairste website in de categorie automotive.

Het succes hiervan blijkt uit de zeer gezonde en nuchtere exploitatie en heeft interessante toekomstmogelijkheden voor een ondernemer met de juiste ondernemersvaardigheden en vooral passie voor ambachtelijke kwaliteit en oprechte aandacht voor de klant..

Het betreft al jarenlang een zeer winstgevend bedrijf met een zeer unieke url.
Er wordt gezocht naar een sterke partij die de site verder kan laten groeien. Om de huidige trouwe cliënten en toekomstige adverteerders nog beter van dienst te kunnen zijn wordt er gezocht naar een sterke overname kandidaat die de kwaliteit kan waarborgen en de site verder kan uitbreiden.

Sterke commerciële- en communicatieve vaardigheden en een hart voor auto’s komen van pas bij het voortzetten en verder uitbouwen van dit mooie bedrijf. Door de samenwerking met alle dataleveranciers kan het bedrijf ieder autobedrijf in Nederland bedienen.

Het bedrijf heeft een grote hechte klantenkring. Voor een oriënterend gesprek over de mogelijkheden om dit succesvolle bedrijf voort te zetten, nodigen wij u uit contact op te nemen.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29