laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Franchise in levering van kwaliteitsbarbecues

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63594 23-03-2017 Franchise Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.
Omschrijving

Kwaliteit is de basis van het recept.

De formule wil met een landelijke strekking, de barbecuemarkt voorzien van een kwaliteitsbarbecue, gourmet, tapas of pizzarette welke op gemakkelijke wijze georganiseerd kan worden.

Uiteindelijk moet iedere Nederlander op welke plek in het land ook, over de mogelijkheid beschikken om een complete kwaliteitsbarbecue bij deze formule kunnen bestellen.

Dit bedrijf levert complete kwaliteitsbarbecues, – gourmets, tapas en pizzarettes. De zorgen die gepaard gaan met het organiseren van een barbecue worden volledig uit handen genomen. Hoogwaardige kwaliteit en service zijn hierbij sleutelbegrippen.

Om de kwaliteit te waarborgen staan de zeven eerder genoemde ingrediënten centraal en wordt er uitsluitend met versproducten en zelf bereide recepturen gewerkt. Optimale kwaliteit en versheid worden gegarandeerd. De formule is betrokken bij de eigen omgeving, de klant staat altijd centraal en geeft deze de nodige persoonlijke aandacht. Door te luisteren naar de klant streven wij ernaar ons continue te verbeteren in te spelen op nieuwe trends.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29