laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Commerciële MBI kandidaat voor personeelsdiensten

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63543 13-03-2017 Dienstverlening Uitzendbureaus, detachering
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 B.V.
Omschrijving

Allround personeelsadvies-, uitzend-, werving & selectie bureau zoekt MBI kandidaat met een commerciële uitzend en detachering achtergrond

Bedrijf:
Breed georiënteerde personeelsdiensten bureau voor het MKB en non-profit organisaties. Bestaat bijna 10 jaar. Heeft een structurele groei laten zien.

Hoge regionale naamsbekendheid. Hoog kennisniveau op gebied van werving en selectie, uitzenden en detacheren. Tevens HR adviesdiensten bij reorganisaties, ontslag aanvragen, herstructurering.

Proactieve adviesrol wordt door cliënten zeer gewaardeerd. Momenteel twee aandeelhouders waarvan een geleidelijk wil terugtreden. Bureau staat aan de vooravond van een volgende groeifase en wenst dit in goede banen te leiden.

Het bureau is Lid van de NBBU en als zodanig geaccrediteerd voor de Stichting Normering Arbeid. Beschikt over een representatieve locatie en is volledig stand alone geëquipeerd.

Gezochte kandidaat:
Om de volgende groeistap mogelijk te maken wordt gezocht naar een MBI kandidaat met een bewezen commerciële track record in de uitzend/detacheringsbranche.

Ideale mogelijkheid voor een veertiger. Vrouwen worden nadrukkelijk verzocht om te reageren. Moet beschikken over financiële middelen.

Locatie: Midden Nederland.


Geboden:
Mogelijkheid om tegen gunstige condities mede aandeelhouder te worden. Binnen afzienbare termijn is verdere groei in aandeelhouderschap aan de orde.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29