laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Fabrikant betonsteenproductie-machines in Spanje

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63507 30-05-2017 Industrie Machine-industrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Spanje Aandelentransactie 10 - 50 Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Meer dan € 5.000.000 B.V.
Omschrijving

Deze toonaangevende machinebouwer produceert al 50 jaren een diversiteit aan machines en apparatuur, speciaal ontworpen voor de productie van zowel prefab en voorgespannen betonelementen, zoals blokken of stoeptegels en balken of kanaalplaten.

Meer dan 1.000 klanten over de hele wereld gebruiken deze machines omwille van de eenvoudige bediening, evenals de veelzijdigheid in gebruik. Dit bedrijf doet voortdurend onderzoek en ontwikkeld machines die steeds in de voorhoede van nieuwe technologie, welke voortdurend in beweging is, mee kunnen lopen en kunnen voldoen aan de behoeften van de wereldwijde klanten, alsmede aan de laatste architectonische trends.

De onderneming houdt zich ook bezig met het exporteren van machines, afgestemd op analyses van de specifieke behoeften van elk geografisch gebied, waarbij de fabricage van machines samengesteld wordt in verschillende soorten mede afgestemd op de volumes die geproduceerd moeten kunnen worden.

De onderneming is altijd aanwezig op de belangrijkste beurzen (w.o. Dubai etc.) in deze sector, zowel nationaal als internationaal, om de nieuwste ontwerpen en technische innovaties te presenteren.
Dit is de reden waarom ze de apparatuur en machines in meer dan 48 landen in 5 continenten hebben geïnstalleerd en blijft werken aan verdere expansie in de hele wereld.

Ter overname wordt aangeboden de totale inventaris/machinerieën, bedrijfsgebouw/hallen en terreinen.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29