laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Franchise innovatieve training

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63506 07-03-2017 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.
Omschrijving

Wij zijn op zoek naar franchisenemers voor onze zeer succesvolle Oostenrijkse opdrachtgever. Zij geldt in haar thuismarkten Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland als een van de meest innovatieve aanbieders van bedrijfstrainingen. De organisatie is nu sinds vorig jaar ook stevig onderweg in Nederland en wil verder uitbreiden. Wij zoeken daarom ambitieuze, ondernemende personen met een sterke commerciële inslag.

De formule biedt medewerkers van bedrijven en organisaties middels ‘Microtraining’ kortdurende en effectieve opleidingen. Dit geschiedt door ‘Blended Learning’, een door de opdrachtgever ontwikkeld samenspel van persoonlijk en digitaal onderwijs. Medewerkers worden hiermee spelenderwijs wegwijs gemaakt in de materie. Uitgebreide ervaring heeft de - ook meetbare - potentie hiervan aangetoond. Meer dan 50 individuele modules staan ondertussen ter beschikking. Aan uitbreiding wordt verder gewerkt.

De hoge standaard en het succes van de formule in andere landen zal u aanspreken. De marktomstandigheden zijn prima. De economie is weer groeiende en training van medewerkers wordt steeds belangrijker in onze sterk veranderende maatschappij. U zult kunnen beschikken over een professionele, bewezen formule met uitgekiende producten en veel marktonderzoek. U zult kennis maken met een sterke, positieve bedrijfscultuur en het ondernemerschap.

Relevant is ook de uitgebreide ondersteuning door de moederorganisatie. Elementen als backoffice, training, eerstelijns businessadvies, marketing, etc., maken dat u zich kunt richten op het opbouwen van uw eigen business en de groei van de organisatie. Dit kan door bij bedrijven en organisaties deelnemers voor de training te vinden dan wel het concept tegen doorlopende vergoeding aan bedrijven aan te bieden.

Uw succes zal komen omdat u gedijt in een omgeving die commercieel en tegelijkertijd creatief is. Onze opdrachtgever biedt u een inspirerende omgeving met veel oog voor innovatie en zelfstandigheid. U beschikt over de noodzakelijke financiële middelen om uw bedrijf op te starten (ongeveer € 50.000 voor entreefee en opstart) en vooral ook over de passie die past bij het product, de formule en de ambitie om consistent aan de opbouw van het merk in Nederland te werken.

Als u geraakt bent door het profiel en u wilt hier meer over weten dan komen we graag met u in contact.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29