laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Kinderdagverblijf met 16 kindplaatsen

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63462 09-03-2017 Dienstverlening Kinderdagverblijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig 5 - 10 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 € 50.000 - € 100.000 € 200.000 - € 300.000 V.O.F.
Omschrijving

Ter overname aangeboden kinderdagverblijf met 16 kindplaatsen in de regio Zuid-Holland.

Algemeen
Kinderdagverblijf beschikt over vergunning voor 16 kindplaatsen. Alle protocollen zijn in orde, goedgekeurd door GGD. Goede naam binnen de stad, alleen tevreden klanten door vele jaren. Beide houders zijn destijds gestart als gastouder met pedagogische opleidingen. Door vele aanmeldingen en mogelijkheden tot vergunningen op het pand zijn zij destijds overgaan tot kinderdagverblijf vorm. De warme huiselijke sfeer, en het familie gevoeg is een sterk punt van deze onderneming.

Redenen voor verkoop?
Eigenaren zijn bezig met tweede onderneming in andere branche welke veel aandacht vereist. In kinderdagverblijf is alles geregeld maar het is toch noodzakelijk dat houder minimum 15 uren per week mee bezig is als controlerende en motiverende factor binnen bedrijf.

Locatie
Ruimtes zijn door interieurdesigner sfeervol ingericht. Op het moment dat nieuwe klanten voor de rondleiding komen zijn zij direct enthousiast. Het is mogelijk om deze ruimte bij eigenaar te huren of complete grachtenpand waar deze KDV zich bevindt kopen.

Grachtenpand bestaat uit 2 adressen. Beneden is KDV gevestigd in 110m2 pand met vergunning voor KDV (gemengde doeleinden) en dakterras van 45m2. Boven is privé pand van 90m2 wat kan gebruikt worden als woning of als extra opslag/kantoorruimte van KDV.

Cijfers
Het resultaat van onderneming gedurende vele jaren blijft stabiel op €100.000,- per jaar. Verwachte resultaat voor komende jaren is hetzelfde. Er is ruimte voor groei. Op dit moment zijn gemiddeld 12 plaatsen bezet en er is nog ruimte voor gemiddeld 4 plaatsen wat houdt in € 6.835,- extra omzet per maand en € 82.000,- extra omzet per jaar.

Vraagprijs van de grachtenpanden is € 475.000,-
Vraagprijs voor KDV is € 250.000,- inclusief het inventaris welke GGD heeft goedgekeurd. Dit is de prijs zonder het ontroerend goed alleen voor inventaris en het bedrijf met bestaande klanten.

Personeel is op dit moment niet in vaste dienst maar in augustus zijn wij van plan vast contract te geven aan eerste personeelslid dit omdat wij zeer tevreden zijn over het functioneren van huidige team.

Voor wie geschikt
Het bedrijf is ideaal voor een starter welke hart heeft voor de kinderen. Bedrijf zal ook ideaal zijn voor de ervaren kinderdagverblijven welke willen uitbreiden rekening houdend dat 16 kindplaatsen (1 verticale groep) is de maximum wat in deze pand mogelijk is ivm aangrenzend buitenverblijf met maar 45m2).

Een ideale scenario is ook als de nieuwe eigenaar(eigenaren) ook pedagogische diploma’s in bezit hebben waarmee je zelf op mee op vloer kan werken. Dan wordt er veel bespaard op personeelskosten en nieuwe houder zal ook direct controlerende factor zijn op de vloer wat wordt zeer gewaardeerd door personeel en de klanten.
Eigenaar is bereid om x periode mee te werken om nieuwe houder alles uitleggen en in 1 doorvloeiende lijn het over te laten nemen.

klik hier om te reageren op dit profiel

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29