laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Zeer goedlopend internet bedrijf

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63447 09-05-2017 Dienstverlening Internetbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 B.V.
Omschrijving

Dit waanzinnige bedrijf heeft in haar relatief korte bestaan al zeer mooie merken/klanten en omzet aan haar weten te binden,dit gecombineerd met een buitengewoon hoge marge en vaste terugkerende omzet is dit een fantastische investering mogelijkheid.

Het bedrijf heeft een uniek technisch platform ontwikkelt welke na een lange ontwikkeltijd word uitgerold bij vooraanstaande klanten. De groei van deze onderneming is met 90% extreem hoog te noemen maar zorgt hiervoor ook voor een uitdaging in haar liquiditeit waardoor nu soms op de rem gestaan moet worden.

Om de groei beter te managen wordt er gezocht naar 150k en kan er vanaf 50k geïnvesteerd worden. De directie wordt gevormd door twee zeer ervaren ondernemers met bewezen track-record en een tiental medewerkers.

Omdat dit bedrijf redelijk in de schijnwerpers staat kan er in deze advertentie niet meer prijs worden gegeven en worden geïnteresseerde investeerders uitgenodigd voor een presentatie op kantoor waar men direct de "energie" zal voelen en nemen we u graag mee in onze wereld om te kijken of er een klik is. Dus wenst u meer informatie reageer en dan nemen wij contact met u op.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29