laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Toonaangevende speler in zonnepanelen

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63399 10-02-2017 Bouw Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. B.V.
Omschrijving

Profiel onderneming:
Onze cliënt betreft een onderneming actief in verkoop en installatie van zonne-energiesystemen. De onderneming levert een totaalpakket van complete zonne-energiesystemen en service tegen een scherpe prijs. Kwaliteit, uitstekende service en persoonlijk advies zijn kernwaarden van de onderneming. Het doel is om de klant volledig te ontzorgen: voor, tijdens en na de aankoop. De focus ligt hierbij met name op consumenten (B2C) en deze doelgroep weet de onderneming uitstekend te bereiken.

Voor de installatie worden externe installatieteams ingezet, die zijn voorzien van de juiste kwalificaties en certificeringen. De service bestaat uit deskundige advisering door ervaren medewerkers, hulp bij subsidieaanvragen en investeringsregelingen en nazorg in de vorm van een aantal optionele onderhoudspakketten. Acquisitie is vooral op online marketing gebaseerd, waarbij de onderneming beschikt over uitstekende domeinnamen met hoge bezoekersfrequenties. Daarnaast levert mond-op-mond reclame en uitbreiding van de bestaande systemen een belangrijk aandeel in de orders.

De DGA heeft de afgelopen jaren gebouwd aan een stevige basis voor de onderneming met een uitstekende marktpositie en een goed ingerichte interne organisatie. De onderneming is klaar voor de volgende fase en beschikt bovendien over een schaalbaar concept.

Marktontwikkeling:
De markt voor zonne-energie vertoont al jaren een stijgende trend. Toenemend maatschappelijk bewustzijn en de daaruit voorvloeiende subsidieregelingen zorgen ervoor, dat de markt zich ook in de komende jaren kan blijven ontwikkelen. Samen met dalende prijzen zorgt dit bewustzijn voor een steeds groeiende doelgroep. Voor de consument zijn kwaliteit, betaalbaarheid en veiligheid cruciaal. Juist hierin ligt de kracht en het onderscheidend vermogen van onze opdrachtgever, waardoor ook in de toekomst optimaal kan worden ingespeeld op deze ontwikkelingen.

Omvang onderneming:
- Reeds meer dan 25.000 systemen geplaatst

Locatie:
- West-Nederland

Aantal medewerkers:
- Circa 15 medewerkers, exclusief DGA

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29