laatst bijgewerkt op: 23-05-2017

Bakkerij franchise in Dronten

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63302 08-02-2017 Detailhandel Food Brood-, koek- en banketspeciaalzaken
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. B.V.
Omschrijving

Deze bakkerij franchise is een ondernemende, hippe, eigenzinnige formule met passie voor haar vak die iedere dag met de lekkerste vers gebakken producten haar klanten een moment van genieten biedt.

Deze franchise formule is al ruim 38 jaar actief en heeft herkenbare winkels op de allerbeste locaties in Nederland. De formule is in het bezit van het keurmerklidmaatschap van de Nederlandse franchisevereniging (NFV). Als franchisegever verzorgen wij voor onze franchisenemers ondersteuning o.a. op het gebied van personeelszaken, marketing, kwaliteit, begeleiding en opleiding.

Dronten
De winkel in Dronten in het stadscentrum SuyderSee is op dit moment beschikbaar voor overname. SuyderSee is gezellig winkelen! Meer dan 120 winkels bieden je alle toonaangevende merken én eigen collecties. Dronten ligt midden in de Flevopolder en is zowel per auto als openbaar vervoer (trein en stadsbus) prima te bereiken. Gratis parkeren en ruime openingstijden, op vrijdag is er koopavond en één keer per maand openen de winkels ook op zondag hun deuren.

Heeft u interesse in een van deze locaties dan vragen wij u te reageren. Wij nemen dan contact met u op om u verder te informeren.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29