laatst bijgewerkt op: 23-05-2017

Factoring franchise

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63278 06-02-2017 Franchise Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.
Omschrijving

Invoice Discounting

De onderneming is een franchise organisatie die aan jonge snelgroeiende MKB ondernemingen kortlopend werkkapitaal verschaft. Franchise nemers kopen facturen met een korting, waardoor bedrijven flexibel kunnen inspelen op hun kapitaalbehoefte zonder langlopende verplichtingen aan te gaan.

Als franchisenemer maakt U gebruik van het bewezen risico management systeem dat de afgelopen 40 jaar is ontwikkeld. U heeft minimale vaste kosten doordat u geen personeel, kantoor of voorraden nodig heeft. Hierdoor zijn de optimale voorwaarden gecreëerd om de terugverdientijd te minimaliseren en uitstekende rendementen te halen. Franchisenemers kunnen deze franchise part time runnen en dienen rekening te houden met een investering van 29.500 euro en additioneel eigen vermogen om als werkkapitaal aan te wenden.

De organisatie is opgericht in 1972 in Canada en is een internationale franchise organisatie met meer dan 150 franchisenemers in Canada, Verenigde Staten, Australië, Nieuw Zeeland, Singapore, Ierland en in het Verenigd Koninkrijk. Momenteel is de onderneming bezig om het netwerk in Europa uit te breiden en zoekt franchisenemers in Nederland. De franchisenemers zijn professionals met een zakelijke achtergrond in vele verschillende branches, met uitstekende communicatieve vaardigheden. De onderneming opereert in een Business to Business omgeving waarbij het opbouwen van een netwerk en het onderhouden van relaties essentieel zijn.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29