laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Schoonmaakbedrijf glas- gevel en zonnepanelen

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63272 02-02-2017 Dienstverlening Schoonmaakbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 Eenmanszaak
Omschrijving

Schoonmaakbedrijf in glas-, gevel- en zonnepanelen ter overname aangeboden.

Een ideaal bedrijf voor een ondernemer die zo aan de slag wil met een volle portefeuille met vaste klanten en met garantie op een vast / gegarandeerd jaaromzet. De onderneming in sinds 2009 al actief en bevind zich in regio Overijssel, Gelderland, Flevoland en Noordoostpolder.

De basis van de dienstverlening is glasbewassing. Dit zijn periodieke klanten die op contract staan waar het hele jaar door glasbewassing aan geleverd wordt. Inclusief in de winterperiode.

Daarnaast worden er in het hoogseizoen extra diensten aangeboden aan de vaste klanten in vorm van zonnepanelen- en gevelreiniging.
Het bedrijf heeft door de jaren naamsbekendheid opgebouwd in de regio.

Vanwege een overvolle portefeuille is er momenteel een klantenstop. Dit geeft aan dat er groeipotentie in het bedrijf zit.

De omzet in deze portefeuille wordt uitgevoerd door 1 persoon. Vanwege de vele aanvragen is het wenselijk om in het hoogseizoen een extra mankrachten in te huren.

Verder zijn er ook mogelijkheden om een extra dienstverlening aan te bieden bij de gecontracteerde klanten in de vorm van tuinonderhoud en schilderwerk. Hier zijn marketingmiddelen en handelsnamen voor gecreëerd, maar door gebrek aan expertise en persoonlijke redenen is dit weer in de koelkast gezet.

De koper koopt: goodwill, klantenbestand, marketingmiddelen & klein materiaal. Indien gewenst kan de verkoper na bedrijfsovername de koper inwerken. Termijn in overleg.

Het bedrijf wordt verkocht omdat de eigenaar een nieuwe uitdaging zoekt op werkgebied. De verkoper zoekt een kredietwaardige koper die met hart en ziel dit bedrijf doorzet en de kwaliteit waarborgt naar de klanten.

Als u dit bent, kunt u contact opnemen voor meer informatie.

klik hier om te reageren op dit profiel

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29