laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Eetcafé in hartje Maastricht

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63214 17-01-2017 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Activa / passiva transactie 5 - 10 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 400.000 - € 500.000 Eenmanszaak
Omschrijving

Geniet elke dag, beleef hem als een feest... dit eetcafé in hartje Maastricht. Uitstekend renderend én gerenommeerd eetcafé op toplocatie.

Prominent gelegen aan de Maastrichtse Markt, met een royaal terras aan de zuidzijde, is dit eetcafé een niet meer weg te denken horecabedrijf dat zowel toeristen als locals hartelijk welkom heet. Hier leggen ze je graag in de 'Bourgondische' watten. Heerlijk eten en drinken, ontspannen en genieten met een uitzicht waar je 'geer' tegen zegt.

Dit eetcafé ligt op een van de meest markante pleinen van Maastricht. De levendige Markt waar niet alleen op marktdagen van alles te beleven is. De wekelijkse vrijdagmarkt bruist van de bedrijvigheid, maar de Markt is ook hotspot voor vele andere activiteiten. Jaarlijks vindt hier het 'Oetroepe' van prins Carnaval plaats en vanaf het terras heeft de gast niet alleen een prachtig uitzicht op de Markt, maar ook het statige Stadhuis en het 'Mooswief'.

Hier weten ze wat genieten is. Het team staat klaar om gasten te verwennen. Met grote passie voor het vak, joviaal, altijd goed gemutst. Daar komen mensen voor terug. De ongedwongen sfeer, het enthousiasme van iedere medewerker, maar ook de geweldige gerechten op de kaart, zorgen voor net even dat tikkeltje meer.
Iens weet waar je het beste eet en zetten ze al vier jaar als toppertje neer. Daar is men trots op. En dat SBS Smaakpolitie de keuken een OK sticker geeft, is voor de medewerkers de normaalste zaak van de wereld. Hygiëne staat voorop en service is groot! Dat is waar dit eetcafé al sinds 2007 leading in is.

Locatie grenst aan Sphinxterrein, te realiseren Student-Hotel (400 kamers), Lumière Cinema (onlangs geopend), bioscoop (onlangs geopend), royale parkeervoorzieningen, Loods 5 (meubelboulevard; wordt binnenkort achter Student-Hotel gevestigd).
Tevens wordt er in het huidige monumentale LIOF-gebouw (net om de hoek) een tophotel gevestigd dat het mooiste hotel van Europa gaat worden met 55 kamers én suites. De net om de hoek liggende Boschstraat is zich nadrukkelijk aan het profileren als DE toegangsstraat van centrum Maastricht!

Globale indeling:
Begane Grond
Entrée
Eetcafégedeelte (65m2) met (40 zitplaatsen)
Dubbele gescheiden toiletgroepen
Opslagruimte
Keukenlift
Terras (80 zitplaatsen)
1e verdieping
Professioneel en volledig ingerichte bedrijfskeuken met separate spoel-/voorbereidingskeuken
Zaaltje met uitzicht op prestigieuze Markt (20 zitplaatsen) tbv borrels, presentaties, diners, lunches
Toiletgroep
Berging
2e verdieping
Voormalig woongedeelte / Kantoor / Opslag
Zolder

NB: Er is een goede gelegenheid tot wonen boven dit horecabedrijf.
Het woongedeelte bestaat uit drie slaapkamers, badkamer, keuken, woonkamer (is nu zaaltje).
Nadere informatie: reageer en wij nemen contact met u op.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29