laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Master franchise desinfectieformule

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63105 29-11-2016 Franchise Gezondheidszorg
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 N.v.t.
Omschrijving

Master Franchise geboden. Er zijn steeds hogere eisen aan desinfectie
en het bacterie- & virusvrij maken van objecten en ruimtes.

De formule van onze opdrachtgever lijkt eenvoudig. Door middel van een uitgekiend proces worden objecten en ruimten vrijwel 100% bacterie en virusvrij gemaakt in tijdsbestek van minder dan een uur. De tijd dat complete afdelingen gesloten werden, vliegtuigen aan de grond bleven en praktijkruimten niet te gebruiken waren behoord tot het verleden.

De service is geschikt voor de gezondheidszorg (ouderen-, zieken- en verpleeghuizen) maar de potentie in horeca, wellness, vervoer, fitnessbranche etc. is nog veel groter. De gestelde eisen aan hygiëne en (voedsel)veiligheid nemen toe. Juist omdat in Nederland dit van een hoog niveau is, wordt er steeds meer waarde gehecht aan efficiency en effectiviteit. Deze formule brengt beide samen.

Er is sprake van een grote internationale ambitie. In de UK is een master franchisenemer actief die dit jaar al 26 franchisers heeft uitgegeven. Ook in Duitsland en Denemarken worden gesprekken gevoerd door de opdrachtgever, bijgestaan door professionele franchiseconsultants zoeken zij nu verdere internationale expansie.

Door waarde toe te voegen d.m.v. ondernemers wordt het product voor zowel de klant als de lokale ondernemer waardevoller. Als dienst (desinfectie) is de toegevoegde waarde hoog en wordt er verdiend op service en het persoonlijk contact. Desondanks is het denkbaar dat de Master franchisenemer het product selectief in (sub) licentie afgeeft aan bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf die e.e.a. als apart merk voert.

Wij zoeken een master franchisenemer voor Nederland. U begint eerst uw eigen pilot en groeit daarna (zo snel mogelijk) uit naar een niveau waarbij u volume paart aan slagkracht. Uw achtergrond wordt vooral gekenmerkt door ondernemerschap, durf, het vermogen beslissingen te nemen en ambitie.

Het product is breed inzetbaar. Affiniteit met een specifieke branche is niet van belang. Sales ervaring en/of ervaring in het aansturen van ondernemers heeft de voorkeur. Het hebben van een relevant netwerk zal uw start zeker kunnen versterken.

Als u die dynamische ondernemer bent die zich aangesproken voelt door dit profiel dan komen wij graag met u in contact. 


klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29