laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Master franchisenemer thuisbezorg- en take-out

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63104 29-11-2016 Franchise Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.
Omschrijving

Onze opdrachtgever is een Internationale thuisbezorg- en take-out formule. Zij combineert een uniek product; ‘roast’ met traditionele producten als spareribs, frites en salades. Zij is actief in de thuisbezorgbranche en voorziet in haar groei d.m.v. franchise.

Het product en de operationele processen zijn innovatief en vooral efficiënt. De productie, operationele kwaliteit en de gedetailleerde en consistente manier van werken zijn afgestemd op het vermogen om een smakelijk, hoogwaardig product snel thuis te bezorgen. In de thuismarkt Denemarken zijn de omzetten bijzonder hoog.

De franchise is goed doordacht en zowel voor de bedrijfsvoering, de marketing als de operationele kant van de business zijn er veel zaken vastgelegd en beschreven. Voor diverse landen in Europa is de zoektocht naar een master gestart. In Noorwegen worden binnenkort gestart met de eerste vestiging. Als Master Franchisenemer zult u verantwoordelijk zijn voor de operationele uitrol. Na de testperiode begeleidt u uw ondernemer bij het kiezen van de locatie, de bouw en de bedrijfsvoering.

Naast een hands-on mentaliteit, het vermogen om leiding te geven en een ondernemersmentaliteit beschikt u vooral over ambitie en hoge normen t.a.v. kwaliteit en service. Ervaring in de ‘out of home’ markt geeft u een voorsprong maar is geen harde eis. Affiniteit met food en de verwerking hiervan is dat wel.

De Master Franchisenemer zal worden geholpen met het opzetten en exploiteren van zijn onderneming. Alle systemen zijn voorhanden. Commercieel en operationeel bewijst de formule zich en de directe bemoeienis van de franchisegever maakt dat er sprake zal zijn van een goede start. Wij helpen de opdrachtgever bij het vinden maar zijn ook inzetbaar bij de ontwikkeling van het businessplan en de financiering. Onze aanpak bewijst zich al bij formules in verschillende branches.
De plannen van onze opdrachtgever voorzien in minimaal 25 vestigingen. Marktonderzoek en haalbaarheidsanalyse maakt deel uit van het proces van introductie.

Wenst u meer informatie reageer en dan nemen wij contact met u op.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29