laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Master Franchise nieuw zorgsysteem

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63102 29-11-2016 Franchise Gezondheidszorg
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 300.000 - € 400.000 N.v.t.
Omschrijving

Het Nederlandse zorgmodel is gemodelleerd naar Engels voorbeeld. In algemene zin kan dus worden gesteld dat onze opdrachtgever veel ervaring heeft met de problemen die met de veranderingen in Nederland samenhangen.

Onze cliënt is 25 jaar geleden gestart als een specialist in het uitzenden van verpleegsters aan ziekenhuizen in het Verenigd Koninkrijk. Zij deed dat in de snel veranderende zorgomgeving. De huidige eigenaren waren als franchisenemers nauw betrokken. Niet alleen kennen zij daardoor de zorgmarkt maar zij weten ook wat het is om franchisenemer te zijn.
Inmiddels zijn zij een leidende organisatie in het Verenigd Koninkrijk. Anders dan veel organisaties in de zorg bieden zij veel meer dan thuiszorg. Zij plaatsen nog steeds op grote schaal tijdelijke en vaste verpleeghulpen maar ook andere professionals die gespecialiseerde zorg kunnen leveren. Onze opdrachtgever is echter ook en vooral een leverancier van huishoudelijke en verpleegkundige thuiszorg.

In Engeland zijn zij een ‘preferred supplier’ bij de grootste (thuis)zorgorganisaties en verpleeghuizen. Zij voorzien veel ziekenhuizen van verpleegsters die door hen aanvullend zijn getraind en opgeleid volgens de laatste standaards. Hierdoor leveren zij de hoogste kwaliteit en hebben zij het vertrouwen van hun klanten.
Nu zijn zij op zoek naar een ondernemer die met dezelfde standaards een soortgelijke organisatie in Nederland kan en wil opzetten.

De formule traint haar (Master) franchisenemers op een intensieve manier. Een van de belangrijkste onderwerpen van de training zijn technieken die de werving en selectie van zorgwerkers betreffen. Niet alleen worden daarmee betere medewerkers aangetrokken, het verloop neemt sterk af terwijl de tevredenheid van de medewerker hoog is. De aanpak van de werving en selectie en de materialen en systemen die daarvoor ontwikkeld zijn behoren tot de beste in de business.

Van de master, de franchisenemer voor heel Nederland, wordt ondanks de operationele ondersteuning vanuit de thuismarkt zelfstandigheid en een eigen visie verwacht. U zoekt franchisenemers voor de Nederlandse markt. Kennis van en affiniteit met ontwikkelingen in de zorg zijn daarom van belang. Naast financiële middelen om de opstart te kunnen financieren beschikt u over flexibiliteit die nodig is om in de zorg succesvol te zijn.

Wenst u meer informatie reageer en wij nemen contact met u op.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29