laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Master Franchise ruilhandel nieuwe stijl

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63101 29-11-2016 Franchise Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 N.v.t.
Omschrijving

Onze opdrachtgever is ’s werelds grootste Business to Business handelsbeurs. Zij wordt gezien als één van de belangrijkste spelers in de markt en is constant op zoek naar verandering en innovatie.

Onze opdrachtgever organiseert op grote schaal “ruilhandel”. Het ruilen van producten en diensten is de enige vorm van commercie die al bestond voordat er geld was. Deze vorm van handel is nu doorontwikkeld naar een niveau dat voldoet aan de eisen van deze tijd, gebruikmakend van de modernste technologie en u beschikt een van de meest innovatieve tools om zaken te doen.
Als u ondernemer bent en een rekening moet betalen, zou u die dan het liefst betalen met geld of met uw eigen producten of diensten? Dat laatste is waar het bij onder opdrachtgever om gaat.

Deelnemers houden het geld in hun zak en kopen producten en betalen die met hun producten. Ook de marge blijft waar zij is. En dat alles zonder dat u uw administratieve systemen hoeft aan te passen en conform de huidige belastingwetgeving.

Voor de exploitatie in Nederland, is onze opdrachtgever op zoek naar een Master Franchisenemer. U krijgt de rechten voor Nederland evenals de beschikking over het hele systeem en de kennis om snel en efficiënt te groeien. De ideale kandidaat die wij zoeken is al ondernemer en actief in sales op een executive niveau. U schept genoegen in het bij elkaar brengen van partijen en bent extreem commercieel ingesteld.

U begint eerst uw eigen pilot en groeit daarna (zo snel mogelijk) uit naar een niveau waarbij u volume paart aan slagkracht. Uw achtergrond wordt vooral gekenmerkt door ondernemerschap, durf, het vermogen beslissingen te nemen en ambitie.

Het product is breed inzetbaar. Affiniteit met een specifieke branche is niet van belang. (Sales) ervaring en/of ervaring in het aansturen van ondernemers strekt tot aanbeveling. Het hebben van een relevant netwerk zal uw start zeker kunnen versterken.

Als u die dynamische ondernemer bent die zich aangesproken voelt door dit profiel dan komen wij graag met u in contact.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29