laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Onderneming gericht op informeel leren

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63051 16-11-2016 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk € 25.000 - € 50.000 n.o.t.k. Eenmanszaak
Omschrijving

Aangeboden wordt een bewezen applicatie dat een platform is voor de ondersteuning van het informeel leren binnen en tussen organisaties. De applicatie ondersteunt kennisdistributie tussen medewerkers door informele workshops en kennissessies.

Het is bekend dat kennisdistributie binnen de eigen onderneming waarbij gebruik wordt gemaakt van reeds bestaande kennis bij medewerkers vele malen effectiever is dat het volgen van opleidingen bij externe partijen. Tot op heden is deze kennisdistributie slecht georganiseerd binnen organisaties en heeft een incidenteel karakter.

De applicatie structureert deze interne kennisdistributie en zorgt voor een repeterend karakter waardoor medewerkers continu van elkaar blijven leren. Met voor de organisatie het positieve effect dat medewerkers, tegen geringe kosten, beter in staat zijn om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen en het intern ondernemerschap wordt vergroot.

Onderzoek door TNO naar deze applicatie onderschrijft deze beweringen.
De applicatie wordt sinds 2014 gebruikt door diverse overheidsinstanties en onderwijsinstellingen. Het verdienmodel is gebaseerd op een doorlopend abonnementensysteem.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29