laatst bijgewerkt op: 24-04-2017

Luxe groepsaccommodatie, uitbreiding mogelijk

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63011 07-11-2016 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Drenthe Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 V.O.F.
Omschrijving

Betreft
De verkoop van een groeps- en vergaderaccommodatie incl. woonfunctie en voldoende uitbreidingsmogelijkheden. De accommodatie is luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. De kernactiviteiten bestaan uit recreatief verhuur in het luxere segment aan groepen (familie- en vriendenweekenden e.d.) en diverse horeca activiteiten zoals het verzorgen van bruiloften, partijen en zakelijke arrangementen (al dan niet in combinatie met verhuur). Deze accommodatie betreft een officiële trouwlocatie.

Naast de huidige activiteiten van de onderneming zijn er meerdere activiteiten mogelijk. Denk onder andere aan een locatie voor zorggroepen, woongroepen, trainingslocatie etc.

Locatie
De accommodatie bevindt zich in de provincie Drenthe. Op het perceel van ca. 7.100 m2 bevindt zich naast het hoofdgebouw een gazon (ca. 1.000 m2), 2 schuren waarvan 1 kapschuur en schuur van 200 m2, een speelveld met speeltoestellen (2.000 m2) en 2 inritten naar een parkeerruimte voor ongeveer 50 voertuigen. De schuur en de grond biedt mogelijkheden tot uitbreiding.

De landelijk gelegen locatie is rondom omgeven door rust, ruimte en veel groen met in de directe nabijheid voldoende activiteiten voor alle leeftijden en interesses.

Werknemers
De onderneming wordt gedreven door de eigenaren aangevuld met 1 parttime medewerker.

Klanten
Met de activiteiten en mogelijkheden van de accommodatie wordt voorzien in de behoefte van de zakelijke- en recreatieve markt.

Overnameprijs
De exploitatie is verkoop klaar en kan te allen tijde worden overgedragen. De vraagprijs wordt op aanvraag verstrekt. Voor de koper is beschikbaarheid van een substantieel eigen vermogen een vereiste.

Opmerking
Na het ondertekenen van een geheimhoudingsovereenkomst kunt u een verkoopmemorandum ontvangen.

klik hier om te reageren op dit profiel
Tags (trefwoorden)
Te koop | verkoop | groepsaccommodatie | B&B


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29