laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Online platform zoekt franchisenemer Europa

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62972 20-04-2017 Franchise Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. B.V.
Omschrijving

Voor de verdere uitbouw van een succesvol concept zijn wij op zoek naar een master franchiser in Europa. De onderneming is actief op het gebied van begeleiding van bedrijfsoverdrachten in Nederland, België, Duitsland en Spanje.

In de landen waar de onderneming reeds actief is, worden twee concepten aangeboden, te weten: een aantal overnamesites waar vraag naar- en aanbod van bedrijven bij elkaar gebracht wordt, daarnaast beschikt de onderneming over een netwerk van franchisevestigingen verspreid over de landen die zich richten op de begeleiding van aankoop en verkoop van ondernemingen

Het succes van dit concept is een resultaat van de optimale combinatie van een nieuwe technologie en internetapplicatie aan de ene kant met een traditioneel fusie- en overnamekantoor aan de andere kant. Dit is de reden dat wij zoeken naar uitbreiding van dit concept verder in Europa.

Wij zijn op zoek naar samenwerkingspartners die het concept in Europese landen die nog niet bediend worden, weg te zetten. De master franchiser wordt verantwoordelijk voor het implementeren en uitbouwen van een internetportaal gerelateerd aan de reeds bestaande overnamesites alsmede de optie voor het opzetten van een kantorennetwerk in het betreffende land.

Beschikt u over een sterk, nationaal netwerk, een brede kennis van zaken in het algemeen en voldoende kapitaal, dan kunt u contact met ons opnemen.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29