laatst bijgewerkt op: 23-02-2017

MBI of investeerder voor software ontwikkeling

  • PRINT
profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62928 05-10-2016 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 B.V.
Omschrijving

Namens een van onze opdrachtgevers bieden wij (een gedeelte) van de aandelen te koop aan van een onderneming in Web en Cloud based Applicatie ontwikkeling.

Het bedrijf heeft een vijftal applicaties ontwikkeld. Op dit moment concentreert men zich op het vermarkten van een applicatie die in samenwerking is gemaakt met Verenigingen van Eigenaren;
Het betreft een eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk pakket met een overtuigende prijs-kwaliteitverhouding dat het beheer werk voor V.v.E.’s eenvoudiger en efficiënter maakt.

Het bedrijf heeft een sterk team applicatie ontwikkelaars (4 fte) in dienst die worden ondersteund door de professionals uit de branche waar men de applicatie voor ontwikkeld. Een aantal pilots loopt nu bij diverse geselecteerde klanten.

De eigenaar heeft tot op heden de gehele ontwikkelingskosten voor zijn rekening genomen maar loopt nu tegen zijn grenzen aan. Koper moet bereid zijn additioneel te investeren middels een achtergestelde lening.
Er is behoefte aan een sales gerichte investeerder / MBI kandidaat voor wie communicatie, marketing en verkoop sleutelbegrippen zijn en die ook internationale potentie kan ondersteunen. Koper moet in ruil voor een aandelenbelang, bereid zijn additioneel te investeren middels een achtergestelde lening.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29