laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Online reisbureau met potentie

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62920 07-04-2017 Detailhandel Non-Food Reisbureau`s
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 Eenmanszaak
Omschrijving

Online reisbureau met potentie zoekt een potentïele overnamekandidaat.

Het reisbureau heeft een concept dat inspeelt op een ontwikkeling binnen de reisbranche. Het internet heeft ervoor gezorgd dat traditionele reisbureaus aan de straat en persoonlijk reisadviseurs steeds moeilijker in contact komen met hun doelgroep. Veruit de meeste reizen worden tegenwoordig via internet geboekt. Aan de andere kant zien we ook dat een groot deel van de reizigers behoefte heeft aan persoonlijke service op maat. Of zelfs volledige ontzorging voor hun vakantie.

Om de onafhankelijke reisadviseurs weer te matchen met aanvragen van hun doelgroep is een volledig nieuw online platform ontwikkeld. Hoe werkt het? De consument geeft via de website in 5 stappen de wensen door voor de vakantie. Aangesloten reisadviseurs loggen in op het platform, bekijken een aanvraag, en doen de vakantiezoeker een voorstel. Voor een vakantiezoeker betekent dit het gemak van internet, gecombineerd met persoonlijke service op maat.

Hoe het zit met de verdienste wordt u graag verder uitgelegd in een persoonlijk gesprek. Bent u geïnteresseerd reageer en wij nemen contact met u op.

klik hier om te reageren op dit profiel

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29