laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Platform voor uitzend- / werving & selectiebureau

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62833 16-05-2017 Dienstverlening Internetbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 B.V.
Omschrijving

In 2014 is er een platform ontwikkeld als een volledig functioneel Social Network rondom Werk en Carriere. Dit platform is veruit de meest complete variant van de volgende generatie vacaturesites die in de wereld te vinden is.

Het platform kent dermate veel verschillende functionaliteiten dat het ingezet kan worden binnen de HRM wereld, online arbeidsbemiddeling, maar zeker ook geschikt voor andere doelgroepen zoals intranet e.d.

Er is door het IT team van de eigenaar meer dan 13 maanden met 10+ It'ers aan gewerkt en kan zichzelf vergelijken met sites als Facebook en Linkedin qua functionaliteiten en mogelijkheden.

Door een koers wijziging van het bedrijf heeft het daarna niet de "marketing en sales" aandacht gekregen die het platform verdiend. De site heeft inmiddels meer dan 200+ werkgevers en meer dan 10.000 gebruikers/profielen. Het platform heeft meer dan 2 jaar stabiel gedraaid.
Er is zowel een webversie gebouwd als een volledig functionele app voor alle platformen.

Het concept is volledig uitgewerkt in groeiscenario's met diverse business modellen. Allemaal volledig schaalbaar en internationaal opgebouwd. En uitermate geschikt voor een uitzendbureau / werving & selectiebureau.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29