laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Belegging in vakantievilla in Zuid Frankrijk

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62796 29-08-2016 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 400.000 - € 500.000 N.v.t.
Omschrijving

De villa bevindt zich in de zeer aantrekkelijke toeristische regio Provence-Alpes-Côte d'Azur.
De dichtst bijzijnde internationale luchthaven Nice bevindt zich op drie kwartier afstand. Alternatieven zijn de luchthavens van Marseille en Toulon. Het populaire strand van Fréjus/ SaintRaphaël ligt eveneens op drie kwartier afstand.

De vakantievilla bevindt zich in de plaats Seillans (tussen Draguignan en Grasse). De villa ligt op een hoogte van ca. 700 m, welke hoogte een werkelijk fantastisch uitzicht biedt over de gehele regio. De omvang van het perceel bedraagt ca. 6.000 m2, hetgeen betekent dat vrij uitzicht verzekerd blijft en dat uitbreiding middels extra appartementen e.d. tot de mogelijkheden behoort.

Kerncijfers
De aanschafwaarde van de villa bedraagt € 515.000,- (incl. KK). Bij deze aanschafwaarde is inbegrepen de volledige verhuurbare inventaris, buitenmeubilair en zwembadattributen.

De kerncijfers betreffen:
• Verhuurbare periode betreft maart tot en met oktober (en december)
• Verhuuropbrengsten bedragen potentieel ca. € 50.000 per jaar
• Verhuur vindt plaats via gerenommeerde websites als VillaSud, VacancesProvence, Belvilla, Gites.nl en Booking.com. Tevens eigen website met optimaal gebruik social media.

Bijzonderheden
Seillans staat als dorp op de lijst van mooiste dorpen van Frankrijk. Seillans is onderdeel van een zeer interessante toeristische regio, vlakbij de geweldige stranden van de Côte d'Azur, en vlakbij steden als Saint-Tropez, Grasse (parfumstad), Cannes en Nice.
Ook het prachtige meer Lac de Saint Cassien, Monaco en Corsica liggen op berijdbare afstand. Daarnaast ligt heel bijzonder het skigebied van Isola 2000 op ruim één uur afstand. Tevens ligt het natuurgebied Gorges du Verdon (ligt aan de Route Napoléon) op maar een halfuur reisafstand, met één van de meest bekende River Canyon gebieden van Europa.

De belegging houdt het volgende in:
• hypothecaire vordering met vaste rente van 5%
• bonusrente eens per jaar van 1 tot maximaal 3% op basis van gerapporteerde verhuurresultaten
• zekerheden: naast genoemde hypothecaire zekerheid zal de eigenaar zich hoofdelijk garant stellen voor nakoming verplichtingen

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29