laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Grote meubelzaak

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62757 08-08-2016 Detailhandel Non-Food Meubelen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 2.500.000 - € 5.000.000 Eenmanszaak
Omschrijving

Grote meubelzaak op een uitstekende locatie. De onderneming is gevestigd op een groot retailpark dat per week ruim 50.000 bezoekers trekt. Het park is gelegen in een verstedelijkt gebied met ruim 200.000 inwoners vlakbij de Belgische grens en vervult een regionale functie.

De huidige eigenaar is de pensioengerechtigde leeftijd reeds ruimschoots gepasseerd en heeft de laatste jaren relatief weinig aandacht aan zijn zaak kunnen besteden. Dat is zichtbaar geworden in de omzet. Bij een markgerichte aanpak is de potentie groot zo schatten we in.

De voorraad wordt te koop aangeboden evenals het pand. Het betreft meubels in de het hogere segment. De oppervlakte van het perceel is ruim 4200 vierkante meter, met eigen parkeerplaatsen. De verkoopoppervlakte bedraagt bijna 5000 vierkante meter verdeeld over twee verdiepingen. Gezien de specifieke situatie is het niet eenvoudig om een vraagprijs vast te stellen. Vandaar dat we dit in onderhandelingen en onderling overleg tot stand willen laten komen.

Een mogelijk kopersprofiel kan zijn een bestaande meubelzaak die een nieuwe locatie zoekt. De locatie is ook prima geschikt om een andersoortig retailbedrijf te exploiteren. Er is een informatiememorandum beschikbaar, ook zijn we beid om telefonisch enige informatie te verschaffen. We achten een bedrijfsbezoek erg geschikt om een goed beeld van de situatie te krijgen. Bij serieuze belangstelling willen we u daartoe graag uitnodigen.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29