laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Vestiging versformule

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62518 19-05-2016 Detailhandel Food Brood-, koek- en banketspeciaalzaken
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.
Omschrijving

Dankzij deze formule kunt u al dertig jaar in het hele land genieten van een overheerlijke traktatie. Ambachtelijk en vers gemaakt, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Dagelijks bakt de bakkerij in het Limburgse Sevenum een groot aantal verschillende vlaaien. Vervolgens worden deze vlaaien binnen 24 uur vervoerd naar de 98 vestigingen van deze formule. Bij deze formule bent u dus elke dag verzekerd van een verse traktatie.

Deze formule biedt een vestiging in Ede ter overname.

Deze vestiging vindt u in het oude centrum van Ede. Ede is een prachtige plek om te wonen en ondernemen. Midden op de Veluwe, centraal in Nederland en heel goed bereikbaar via de weg en het spoor. Een perfecte combinatie van rust en natuur en een levendig stadsleven. De vestiging in Ede vindt u aan het Oude Kerkplein 3-4. Van hieruit worden veel vlaaien verkocht en bezorgd aan huis of op het werk. Ook worden hier de lekkere Belgische bonbons van het topmerk Leonidas verkocht en is er een leuke en ruime zithoek voor een lekker kopje koffie met een puntje heerlijke vlaai.

Interesse?
Wij zoeken een enthousiaste franchisenemer die bekend is met de lokale markt en enige retail-ervaring heeft. Ben jij een ondernemer die binnen het kader van een professionele franchiseorganisatie wil ondernemen, ben je initiatiefrijk, commercieel en heb je liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit ? Reageer dan snel!

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29