laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Geavanceerde software voor vermogensbeheer

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62454 29-04-2016 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 2.500.000 - € 5.000.000 B.V.
Omschrijving

Ondernemer zoekt bedrijfsopvolging of kandidaat ter overname van exclusieve beleggingssoftware. Doelgroep zowel particulier als professioneel.

Succesvolle ondernemer zoekt kandidaten ter overname / gebruik van exclusieve Wealth Management software. Geen specifieke kennis noodzakelijk. Gebruik t.b.v. het beheren van vermogen en kapitaal op een zeer doeltreffende en rendabele wijze. Doelgroep zowel particulier als (semi) professioneel. Commerciële partijen hoeven niet te reageren.

De onderneming beschikt over geavanceerde beleggingssoftware bedoeld voor het laten renderen en bescherming van kapitaal. De ondernemer heeft in de loop van de jaren enkele miljoenen geïnvesteerd in de ontwikkeling van enkele wealth management - c.q. handelssystemen waarmee sinds 2003 wordt gewerkt. Sinds 2009 zijn de systemen geautomatiseerd. Er worden rendementen behaald van 25% à 30% op jaarbasis. Geverifieerde resultaten zijn aanwezig. De koper dient rekening te houden met een minimaal te renderen vermogen vanaf € 1 Mio.

U kunt het systeem niet alleen voor eigen gebruik aanschaffen, maar wij bieden ook de mogelijkheid tot wederverhuur aan maximaal 5 andere partijen; in dat geval bedraagt de investering € 1.250.000,=. Er is sprake van een ruime periode van een “Proof of Concept.”
Er bestaat tevens de mogelijkheid om het systeem niet-exclusief aan te schaffen voor eigen gebruik, à € 650,000,-, met eventueel de gelegenheid om gebruik te maken van een uitgestelde deelbetaling, eveneens na een succesvolle proefperiode.

Het gebruik van de software applicatie is zeer klantvriendelijk en kennis hiervan is niet relevant. De ondernemer boogt op ruim 30 jaar beurservaring. Begeleiding, ondersteuning en een inwerkfase maken onderdeel uit van het aankoopproces. Er is een verkoopmemorandum beschikbaar.klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29