laatst bijgewerkt op: 24-04-2017

Ambachtelijke schepijsfabriek

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62451 18-04-2017 Industrie Voedingsindustrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 € 200.000 - € 300.000 € 300.000 - € 400.000 Eenmanszaak
Omschrijving

Ambachtelijke schepijsfabriek te koop aangeboden.

Mijn interesse en fascinatie voor ijs is al heel jong begonnen. Als klein kind reed ik met mijn moeder het hele land door om kennis te maken met de lekkerste bonbons, gebakjes en ijsjes.

Ik herinner me nog dat ik tijdens de vakanties het voorgerecht oversloeg om vervolgens af te sluiten met twee ijsjes bij de lekkerste ijssalon.

Bij toeval kwam ik 24 jaar geleden in contact met een project waarin men nadacht om over mogelijkheden met ijs. Dit was voor mij inspiratie om dit om te zetten in een unieke kans! Hier kon ik mijn creativiteit in kwijt. Ik had mij altijd al verbaasd over de matige kwaliteit van de meeste ijsjes die ik elders at en ben toen spontaan dit bedrijf begonnen. In eerste instantie combineerde ik dat nog met een horecabedrijf, maar al gauw wilde ik mijn energie focussen. In eerste instantie ben ik begonnen met een ijssalon maar merkte dat dat te beperkt was voor mij. Ik heb me vanaf het eerste begin enorm verdiept, ingelezen, ingekocht, heb geëxperimenteerd, ben gevallen en opgestaan.

In de loop der jaren heb ik ijs gemaakt van alles wat je kunt eten en drinken, op zoek naar steeds nieuwe verrassingen voor mijn klanten.
Jarenlang heb ik landelijk en ook over de grens geleverd aan o.a. horecawederverkopers, winkels en op evenementen gestaan. Ijs is verkocht in grote bakken, kleine bakjes, in de vorm van taarten, gebruikt voor reclame acties. Desgewenst verkocht in unieke ijswagens.
Mijn doel was om mensen te laten genieten van het allerlekkerste ambachtelijke schepijs.

Door ziekte kan ik niet meer verder en ik heb besloten mijn bedrijf te verkopen.

Het betreft een activa overname van een uniek leuk bedrijf waarmee u zich kunt profileren en onderscheiden in de markt. Het heeft veel potentie en een goed verdienmodel. Het bedrijf is niet plaatsgebonden want er is geen personeel meer in dienst. De apparatuur is altijd goed onderhouden, makkelijk verplaatsbaar en recent getaxeerd.

Mocht u dat willen dan kan de overdracht met warme hand. Ik kan u in het begin op weg te helpen met bv de inkoop, in te werken, leren ijs-maken. Ook wil ik de unieke familie receptuur uitleggen en met het bedrijf meegeven. Wellicht goed om te benoemen dat ik niet de ambitie heb om met u de kar te trekken.

Gezien de hoeveelheid apparatuur en bedrijfsactiviteiten bestaat de mogelijkheid om het bedrijf in delen over te nemen. De voorkeur gaat echter uit naar een volledige overname.

klik hier om te reageren op dit profiel
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29