laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Modern, grafisch bedrijf/uitgeverij ZW Nederland

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62201 20-12-2016 Industrie Grafische industrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. V.O.F.
Omschrijving

Activatransactie bestaande uit voorraad, machines en goodwill.
Tevens verkoop van het onroerend goed, bestaande uit 400 m2 bedrijfsruimte op begane grond en circa 180 m2 woonruimte op de 1ste verdieping. Pand is goed bereikbaar met een normale vrachtwagen. Er is een grote roldeur aan de achterkant van het pand aanwezig. Tevens beschikt de locatie over voldoende parkeergelegenheid aan voor- en achterkant. Pand is momenteel in eigendom van de eigenaren.

Het bedrijf, gelegen in Zuidwest Nederland, is reeds 36 jaar actief op het gebied van drukken/uitgeven van een zeer uiteenlopend assortiment drukwerk zoals diverse streekbladen, boeken, boekwerkjes, periodieken, handelsdrukwerk, familiedrukwerk en het maken van graveerwerk op diverse materialen. De laatste jaren zijn er in eigen beheer met succes ook diverse boeken uitgegeven.

Men beschikt over de modernste technieken waardoor men goede kwaliteit kan leveren en de productiesnelheid hoog ligt. Tevens heeft men zeer bekwaam personeel in dienst en zijn de vennoten ook werkzaam in het bedrijf. Samen met een trouw klantenbestand is er een prima basis om verder te kunnen groeien.

Het betreft een van de weinige drukkerijen die de crisisjaren en de digitalisering van de markt goed hebben doorstaan, door tijdig in te spelen op de markt en de aanschaf van de modernste machines.

De netto jaaromzet ligt de afgelopen jaren rond de € 600/K.
Een gefaseerde overname, dan wel een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 1 of enkele van de huidige vennoten, na overname, behoort tot de mogelijkheden.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29