laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Schoonheidssalon

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62152 19-02-2016 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Groningen Activa / passiva transactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 € 50.000 - € 100.000 n.o.t.k. Eenmanszaak
Omschrijving

Betreft een Schoonheidssalon met ca. 900 vaste klanten in Noord-Nederland.

De Schoonheidssalon biedt professionele verzorging van huid en haar. Het team bestaat uit de eigenaar/ondernemer tezamen met 7 vaste medewerkers, die via Payrolling worden verloond. Dit zijn vijf schoonheidsspecialistes en drie kapsters. Tevens zijn aan de salon een diëtiste en een pedicure verbonden. Deze maken gebruik van de locatie en dragen in ruil daarvoor een percentage van hun omzet af aan de onderneming. Specialismen: diverse laserbehandelingen, camouflage, permanente make-up, elektrisch epileren, microdermabrasie, acné behandeling, verwijderen dermatofibromen, tanden bleken. Maandelijks komt er een arts voor bijzondere verrichtingen zoals fillers en botoxbehandelingen.

De salon is gevestigd in een monumentaal pand in een rustige en sfeervolle omgeving. Het is een modern ingerichte schoonheidssalon met vier behandelkamers, plus een kapsalon en een royale wachtruimte. De onderneming is gevestigd in een huurpand. De verhuurder en 100% eigenaar staat open voor gesprekken over de overname van het pand.
Reden verkoop: Leeftijd van de huidige eigenaar. De huidige eigenaar staat open voor een (financiële) constructie die het de overnemende partij mogelijk maakt de salon over te nemen.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29