laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Commercieel adviseur

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62058 12-04-2016 Franchise Economische en organisatieadviesbureaus
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.
Omschrijving

Ruime ervaring in sales(management)? Dan is deze franchiseformule gericht op het verbeteren van de commerciele resultaten van ondernemingen wellicht iets voor u.

Formulekenmerken
Als zelfstandig adviseur verbetert u de commerciële resultaten van uw opdrachtgevers met ervaren commerciële partners (trainers/coaches, coaches/consultants) en met behulp van beproefde methodieken. Deze professionals leveren gegarandeerd rendementsverbetering. Bij iedere organisatie.

Om nog meer organisaties in Nederland te kunnen bedienen wil deze formule verder uitbreiden met partners die op basis van franchise de samenwerking willen aangaan. De nodige partners gingen je reeds voor.

Commercie zit in het DNA van de partners van deze formule. Hun aanpak en werkwijze is altijd resultaatgericht. Het doel is het behalen van de commerciële doelstellingen van de opdrachtgever. Als partner doe je dit door blijvende procesverbeteringen en aanscherping van commerciële vaardigheden van alle betrokkenen bij de sales- en marketingprocessen.

Bij voorbaat committeert de formule zich aan de gezamenlijke doelstellingen en wordt de intensiteit en de beloning van het traject hierop afgestemd.

Als partner ben je dan ook pas klaar als het resultaat bereikt is! Dat kan resulteren in een tijdelijke (interim) management vervolgopdracht bij de opdrachtgever.

Heeft u interesse reageer en wij informeren u graag verder over de details om franchisenemer te worden bij deze commerciele franchiseformule.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29