laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Exclusieve marktplaats in eigen gemeente

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62057 12-04-2016 Franchise Internetbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 B.V.
Omschrijving

Deze formule omvat een landelijk dekkend netwerk van 265 lokale marktplaatsen op internet. Elke gemeente kan er een hebben. Deze wordt geëxploiteerd door een ondernemer uit die gemeente of regio.

U kent uw omgeving als geen ander en weet daardoor precies wat er voor nodig is om deze formule succesvol te laten zijn. Lokale bedrijven mogen onbeperkt adverteren op het Koopplein in hun gemeente. Dat is gratis en dat blijft het ook. Ongeacht het aantal advertenties, de waarde van spullen of de gekozen rubriek. Gratis is en blijft gratis.

Wat zoekt deze formule?
Deze is op zoek naar ondernemers die graag zelfstandig hun eigen bedrijf willen runnen en dat zonder personeel. De competenties van een franchisenemer zijn de volgende:
• Een goed ontwikkeld commercieel gevoel
• Een flink portie verkooptalent en doorzettingsvermogen
• Acquisitie/verkoop is jouw beste vaardigheid
• Een positieve levenshouding
• Een echte sales man

Herken jij jezelf in deze beschrijvingen, dan ben jij de man of vrouw die ze zoeken. Bij deze formule werk je vanuit huis en deel je zelf je agenda in. Geen files of chagrijnige chef meer, voortaan word je beloond naar je inspanningen. Slechts één ondernemer krijgt daarvoor het exclusieve recht in zijn gemeente.

Franchisenemer worden?
Zoek jij een franchiseformule om bij aan te sluiten? Deze formule is een franchise ‘à-la-carte’-formule die werkt met licenties. Ze verstrekken via een licentie exclusiviteit voor een bepaald werkgebied, uw eigen gemeente. Je bent eigen baas en neemt zelf je beslissingen, maar met de ondersteuning van een professionele organisatie op de achtergrond. Zo organiseert de formule naast een uitvoerige starterscursus regelmatig cursussen, seminars en workshops voor haar licentienemers. Je hoeft het wiel niet meer uit te vinden. Dat hebben zij al gedaan.

Interesse reageer en wij nemen contact met je op.

klik hier om te reageren op dit profiel

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29