laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Adviseur in financiele dienstverlening

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62056 12-04-2016 Franchise Economische en organisatieadviesbureaus
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 B.V.
Omschrijving

Deze franchiseformule zet zich in voor mensen die hulp of advies nodig hebben bij (dreigende) financiële problemen. De formule betekent letterlijk “Balans in het budget”. De formule is al een begrip op het gebied van bewindvoering en budgetbeheer.

Onze visie is om deze positie uit te bouwen door een landelijke dekking en toonaangevende dienstverlening. Dit bereiken we door samenwerking met ondernemende bewindvoerders die net als wij onze cliënten financiële gemoedsrust willen geven door goed rentmeesterschap en persoonlijke dienstverlening.

De franchiseformule
Dit is een franchiseformule die ondernemers in de gelegenheid stelt om hun eigen bedrijf in financieel beheer succesvol en winstgevend te exploiteren. Samenwerking betekent samenwerking op basis van een “total business concept”: een combinatie van vakinhoudelijke samenwerking c.q. kennisdeling én samenwerking op marketinggebied én samenwerking op het gebied van bedrijfsvoering c.q. bedrijfsprocessen.

Misschien heb je al vaker overwogen om als ondernemer aan de slag te gaan. Ondernemer worden is een grote stap. Het geeft vrijheid en energie maar kent ook de nodige risico’s. Deze formule is op zoek naar kandidaten die als franchisenemer een succesvolle onderneming willen opbouwen in een dynamische branche. Ondernemen binnen een franchiseformule betekent dat er over veel zaken al is nagedacht en allerlei faciliteiten zijn geregeld.

Wil je hier meer over weten? Reageer dan en wij nemen contact op.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29