laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Financiele / bancaire advisering

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62054 19-04-2016 Franchise Economische en organisatieadviesbureaus
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 B.V.
Omschrijving

Deze franchiseformule is vanaf 2004 actief als financiële dienstverlener voor zakelijke én vermogende relaties. En heeft inmiddels een unieke positie in de markt voor onafhankelijk advies voor deze doelgroep.

De formule is opgericht door adviseurs met een bancaire en fiscale achtergrond. Bancaire en fiscale expertise, beleggingskennis, kennis van financiële planning en inzicht in de wensen van de cliënt vormen de basis voor de missie: het financieel ontzorgen van cliënten onafhankelijk van banken, vermogensbeheerders, verzekeraars of andere financiële instellingen.

De formule biedt een compleet pakket aan adviesdiensten via de business units:
Vermogensregie
Vermogensregie en vermogensadvies voor zeer vermogende particulieren, institutionele beleggers en zakelijk relaties.

Administratie en Fiscaal advies
Fiscaal advies en administratie voor zakelijke relaties.

Financieel advies
Financieel advies, pensioen-, verzekerings- en hypotheekadvies voor zakelijke én particuliere relaties.

De business unit vermogensregie is het paradepaardje van de formule. Het is een ‘special label’ voor een exclusieve groep van vermogende cliënten. Het concept is door de jaren heen doorontwikkeld en geworden tot wat het nu is: een succesvol concept voor vermogensregie en vermogensadvies.

De aanpak verschilt wezenlijk van die van de traditionele vermogensbeheerder of bank. Het unieke wordt met name bepaald door de combinatie vermogensregie én bedrijfsadministratie & fiscaal advies . Door dit totaaloverzicht van privé vermogen, vermogen in de personal holding en bedrijfsvermogen, kan de vermogende ondernemer op basis van een geconsolideerd overzicht integraal , actueel en proactief (dus niet achteraf) worden geadviseerd. Dit in tegenstelling tot de scope die traditionele vermogensbeheerders en banken doorgaans hebben: namelijk alleen een deel van het totale (privé) vermogen dat bij die bank/vermogensbeheerder in portefeuille is.

Partner worden?
De formule biedt vermogensadviseurs, beleggingsspecialisten of vermogensbeheerders een prachtige gelegenheid om zelfstandig te ondernemen onder de vlag en merknaam van de franchiseformule. Wil je ondernemen als beleggingsadviseur? Als partner bouw je aan je eigen onderneming met je eigen cliënten!

Je voert de vermogensregie voor jouw eigen cliënten. Naast beleggingsexpertise beschik je over kennis van financiële planning, waardoor je op een breder vlak gesprekspartner bent van je cliënt en zijn adviseurs. Dit stelt je in staat om hiaten op andere vlakken te signaleren en andere adviseurs binnen de formule te introduceren. Je geeft vermogensadvies onder de volledige vergunningsverantwoordelijkheid van de beleggingsonderneming. Hiervoor wordt je verbonden agent: een unieke mogelijkheid om zelfstandig onder deze formule te kunnen werken.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de acquisitie, het advies en het relatiebeheer van jouw cliënten. Maar als partner sta je er niet alleen voor! De mensen achter de franchiseformule maken je zoveel mogelijk vrij om je werkzaamheden voor jouw eigen cliënten zo optimaal mogelijk te kunnen uitoefenen. Je wordt zoveel mogelijk in de bedrijfsvoering van jouw eigen onderneming ondersteund en gefaciliteerd.

Wens je verdere informatie over de instapmogelijkheden? Reageer en wij nemen contact met je op.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29