laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Staalconstructiebedrijf

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62009 21-06-2016 Industrie Metaalproductenindustrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 Eenmanszaak
Omschrijving

Het betreft hier een constructie- en handelsbedrijf op het gebied van metalen. Men werkt voornamelijk voor kleinere aannemers en andere bedrijven actief in de metaalsector en de bouw. Daarnaast werkt men in opdracht van particulieren, vaak op het vlak van sierwerk. De kantenkring is stabiel.

De onderneming is te koop vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van de ondernemer. Naast de eigenaar zijn thans drie medewerkers in dienst van de onderneming. De huidige eigenaar is nog maar in deeltijd actief de laatste twee jaren. Hij wil de nieuwe eigenaar nog graag tijdelijk ondersteunen indien gewenst.

Het huidige rendement volstaat om een ondernemersinkomen te genereren. Met name op commercieel vlak liggen er nog verbeterpunten, dit betreft niet de kernkwaliteit van de huidige eigenaar.

Het genoemde overnamebedrag betreft voorraden, machines en inventaris. De onderneming beschikt over een bedrijfshal gelegen op een industrieterrein, ook de bedrijfshal is te koop (niet opgenomen in het overnamebedrag).

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29