laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Onderneming in zorgsector

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61711 19-07-2016 Groothandel Handelsondernemingen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 B.V.
Omschrijving

In het recente verleden en ook nu nog, doen mensen een beroep op de overheid voor zorg, met een vanzelfsprekende gebruikmaking van traditionele zorginstellingen. In de toekomst zal men echter steeds meer zelf de regie moeten nemen en eigen keuzes moeten maken. Betreffende onderneming richt zich op particulieren in de zorgmarkt en speelt in op bovengenoemde ontwikkeling, met een breed aanbod van technologische oplossingen en overige hulpmiddelen.

De producten van deze onderneming kenmerken zich door een “innovatief” karakter, zijn niet bij de doorsnee winkel verkrijgbaar en zijn vaak nog onbekend bij potentiële afnemers/klanten. Onderneming zal met lokaal opererende formuleregisseurs (i.e. franchisenemers) en zorg-/wel-zijnsinstellingen samenwerken aan een grotere bekendheid van deze producten en daarmee ook het gebruik vergroten. De producten betreffen o.a. domotica, meer geavanceerde toepassingen voor persoonsalarmering, communicatiediensten, zorgproducten en ADL hulpmiddelen (voorzieningen bad-/slaapkamer, aan- en uitkleden, keukenaccessoires, huishouden, lezen en schrijven, GPS hulpmiddelen, therapeutische bewegingsstimulering, serious gaming).

De gezochte financiering van 250K wordt deels aangewend voor marketing/promotie en deels aangewend als werkkapitaal voor onder andere het aanleggen van voorraden. Onderneming wil in het eerste jaar groeien naar 10 formuleregisseurs, en in de komende jaren tot 40 formuleregisseurs. Op basis hiervan is de verwachting dat na 5 jaar een nettoresultaat van ruim een miljoen euro haalbaar zal zijn.

Inmiddels is er een investeerder die een overeenkomst heeft gesloten voor 100.000 Euro. 50.000 Euro direct en 50.000 Euro nadat een andere investeerder en/of management buy in kandidaat instapt.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29