laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Zonne-energie bedrijf in Madrid

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61318 29-03-2016 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Spanje Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Minder dan € 25.000 € 200.000 - € 300.000 N.v.t.
Omschrijving

Bent u op zoek naar een investeringsmogelijkheid die uw portfolio zal diversifiseren in een opkomende sector die garantie biedt voor groei en dan niet voor een paar jaar, maar voor decennia?

Wanneer in het verleden het onderwerp “investering in een zonne-energie bedrijf” ter spraken zou komen, waren de reacties veelal: Nou misschien als de technologie goedkoper en efficiënter is of wanneer het businessmodel meer groeikansen biedt.

Steeds meer investeerders realiseren zich dat zonne-energie bedrijven meer te bieden hebben dan het genereren van warm water voor huishoudelijke douches. Hou rekening met de volgende 3 feiten bij de overweging om te investeren in een zonne-energie bedrijf.

1. Wasstraten, openbare zwembaden, sportscholen, Industrial wassingen, ziekenhuizen, hotels, restaurants, voedsel en fermentatie fabrieken, landbouw, kassen en verwarming voor het fokken van dieren zijn slechts enkele potentiële markten waar warm water voor nodig is. Dit zijn potentiële markten om op te richten en in te investeren.

2. Zonne-energie is een opkomende markt! Onafhankelijk van eventuele toekomstige politieke gebeurtenissen, benzine en elektriciteitskosten overtreffen nu al gratis zonlicht.

3. Huidige kosteneffectieve productie van thermische zonne-energie systemen maken de definitieve prijzen aantrekkelijker voor eindklanten. Waardoor en dus ook meer vraag ontstaat.

Wij produceren onze zonne-energie systemen in China, Turkije, Duitsland en Spanje onder ons eigen merk. De verkoop vindt plaats in Spanje, Portugal, Marokko en Zuid-Frankrijk. Vorig jaar hebben wij circa een half miljoen euro omgezet. We zijn op zoek naar investeerders om ons bedrijf geheel of gedeeltelijk te kopen, zodat we de activiteiten uit kunnen breiden.

In de afgelopen jaren heeft ons bedrijf bijgedragen aan de installatie en verkoop van thermische zonne-energie systemen op een aantal belangrijke locaties, zoals: militaire bases, openbare zwembaden, campings, hotels, wasstraten en landbouw faciliteiten om er maar een paar te noemen. In totaal hebben wij de contactgegevens van meer dan 100 (middel)grote installaties op verschillende locaties.

Onze zonnepanelen bestaan uit vacuümbuizen wat een bijzonder geavanceerd type zonnepaneel met een veel hoger rendement dan traditionele platte panelen. Ons bedrijf was een van de eerste die deze technologie in Spanje introduceerde.
Zelfs Wikipedia heeft ons bedrijf gebruikt in de referenties voor zijn officiële definitie van de vacuümbuis panel.

Indien u interesse heeft aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie over de mogelijkheden en potentie van een investering. Reacties graag in het Engels of Spaans.

klik hier om te reageren op dit profiel
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29